• Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Ταξιδιωτικής, Γεωγραφικής & Τροπικής Ιατρικής

  Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Ταξιδιωτικής, Γεωγραφικής & Τροπικής Ιατρικής

  Πρόσκληση Προέδρου

  Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

  Έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στο πρώτο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Ταξιδιωτικής, Γεωγραφικής & Τροπικής Ιατρικής, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ταξιδιωτικής (Γεωγραφικής και Τροπικής) Ιατρικής και πρόκειται να πραγματοποιηθεί 15 – 17 Μαΐου 2015, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

  Είναι σαφές, ότι οι παγκόσμιες υγειονομικές απειλές, για τις οποίες η χώρα πρόσφατα κατέβαλε προσπάθειες για την πρόληψη και την αντιμετώπισή τους, αποτελούν το χαρακτηριστικό παράδειγμα ανάγκης για συστηματική εκπαίδευση και επιμόρφωση στον τομέα της Ταξιδιωτικής Ιατρικής. Η Ελληνική Εταιρεία Ταξιδιωτικής (Γεωγραφικής και Τροπικής Ιατρικής), με τη συνεργασία και τη συνεχή και αμέριστη συμπαράσταση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., καταβάλλει προσπάθειες για την καθιέρωση και εξέλιξη εκπαιδευτικού προγράμματος στην Ταξιδιωτική Ιατρική, με επίσημη αναγνώριση από την Πολιτεία.

  Το Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο αποτελεί μέρος αυτής της προσπάθειας και είναι η κορυφαία εκδήλωση του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΕΕΤΙ για το 2015. Σκοπός του είναι η εξειδίκευση και η έγκυρη και συστηματική επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας, πάνω στο γνωστικό αντικείμενο της Ταξιδιωτικής Ιατρικής, μέσα από Φροντιστήρια, Ειδικές Συζητήσεις και Διαλέξεις, Στρογγυλά Τραπέζια και παρουσιάσεις ενδιαφερόντων περιστατικών.

  Με την βεβαιότητα πως η συμμετοχή σας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία των κοινών στόχων μας, σας προσκαλώ να πλαισιώσουμε τη μετεκπαιδευτική δραστηριότητα της ΕΕΤΙ μέσα από τη συζήτηση των εξελίξεων όλων των τομέων της Ταξιδιωτικής Ιατρικής στο πρώτο Μετεκπαιδευτικό μας Συνέδριο.

  Με εκτίμηση,

  Δρ Κώστας Γερολυμάτος

  Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας
  Ταξιδιωτικής (Γεωγραφικής και Τροπικής) Ιατρικής

   

  Αρχεία - Υλικό Συνεδρίου

   
  Κατεβάστε το Τελικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου κάνοντας κλικ εδώ.

Photostream